Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SUNUCUVADISI.HOST (güvenli alışveriş, hızlı teslimat, anında destek, kesin çözüm) Kalitenin Yolu Vadi'den Geçer !
Fiyatları inceledim gayet uygun bir host firması. Ancak saldırılara karşı ne kadar dayanıklı bilemiyorum. Bütçeye göre umarım iyi performans verebiliyordur.
Her türlü saldırıyı fixleyen bir hostingin konusundasınız şu anda, ben canlı olarak saldırı engellemelerine şahit oldum. Arkadaşlar daha kullanmadan fiyatlar uygun falan diyene işlemci kötü diyip postu karalamaya çalışana değil, müşteriye & kullanana inanın. Ben kullanan biri olarak 6.cı fotoğrafa bakarsanız şu kocaman yorumu atan kişiyim, yorum şu şekilde;
Buraya aslında sığmayacak kadar şey yazabilirim ama yinede 2-3 şey söyleyeyim. Burayı ilk başta gördüğümde kesin dolandırıcıdır falan dedim, denemekten zarar gelmez dedim kendime ve 6 GB makine aldım. Aldığım gün sunucuyu açtım ve hiç bir lag sorunu olmadı hatta gayet kaliteli oyun hizmeti verdim oyuncularıma. X5670 gibi bir işlemci ile yüksek performans ve limitsiz kullanım sunmak kolay birşey değildir. Geçen DUAL Intel e5 2690 v4 işlemci geldi ve I9-9900K ile aynı güçte olmasına rağmen başka firmalarda 4 GB olarak almak istediğinizde 80 TL ödemek zorundasınız ama burada 25 TL. Hangi işlemciyi seçerseniz seçin aynı fiyattan değerlendiriliyor. Birazda arkadaşlıktan bahsedeyim 🙂 Burada resmiyet çok abartılmıyor, insanlar gülüp eğlenebiliyor. Hatta çoğunlukla yetkililer ile muhabbet ediyoruz. Destek nasıl derseniz tek kelime ile mükemmel. Ben biraz meraklıyımdır sürekli makinede sorun çıkartırım ama @! Servet Arslan 々 abim sağolsun kurcala birşey olmaz dedi. Ben bozuyorum o düzeltiyor 😄 Sağolsun gece 3-4-5 fark etmez işini gücünü bırakıp yardım ediyor, hizmet böyle olur işte. Kısacası mükemmel bir sunucu açmak için bakacağınız en son değil, ilk yer olmalı. Sözümde şu Kalite'nin adresi, SunucuVadisi...